Sleutelservice

De Sleutelspecialist van Zwolle eo

Wij noemen ons zelf sleutel specialisten omdat wij een meer dan standaard assortiment aan sleutels en sleutelmachines hebben om voor U, iedere sleutel zelf te kunnen maken. Dit gebeurd (meestal) klaar terwijl U wacht.
Wij hebben diverse dupliceermachines om alle soorten sleutels te kunnen maken.

Ook hebben wij diverse computers staan welke sleutels herkennen en programmeren.
Wij zijn direct per computer verbonden met de grootste sleutel leverancier van Nederland, om zodanig toegang te hebben tot alle in Nederland leverbare sleutel profielen.
Ook kunnen wij sleutels op code maken op onze computer gestuurde sleutelmachine.

Een fietssleutel bijmaken?

Schoenreparatie Harbrink heeft een ruim aanbod fietssleutels op voorraad! Een fietssleutel kan direct bijgemaakt worden.
Dit is gereed binnen enkele minuten! Wij maken maandelijks honderden fietssleutels bij, van alle merken. Ook als u een fietssleutel wil laten bijmaken van het merk AXA!

Onze geavanceerde werkruimte maakt het mogelijk in enkele minuten een nieuwe fietssleutel voor u te maken. Schoenreparatie Harbrink heeft meerdere sleutelmachines waardoor probleemloos iedere fietssleutel kan worden bijgemaakt.
Ook kunnen wij sleutels op code maken. Dat betekend dat wanneer u uw sleutel kwijt, bent maar wel een sleutelnummer heeft, wij deze op nummer kunnen maken.

Enkele merken fietssleutels die wij kunnen bijmaken:

  • Axa
  • Abus
  • Trelock
  • Batavus
  • Simson
  • Let op(!) Wij kunnen alle fietssleutels bijmaken!

Autosleutels:

Ook autosleutels met een transponder een z.g. “startonderbreker” is voor ons geen probleem. Kijk snel op onze autosleutel pagina.