Sleuteldienst

Nieuwe sleutelmachine Silca Futura One

Sinds kort hebben wij een nieuwe sleutelmachine, de Silca Futura One. Dit is een nieuwe automatische boven frees sleutelmachine. Met deze sleutelmachine kunnen verschillende soorten sleutels gefreesd worden. De Futura One is ontworpen voor sleutelmakers die snel, maar heel secuur te werk willen gaan.

Hoe de Silca Futura One werkt

De sleutelmachine staat rechtstreeks in verbinding met een grote sleutel database die continue bijgewerkt wordt. In de database wordt eerst gezocht naar het type sleutel. Wanneer de sleutel is geselecteerd wordt de originele sleutel in de machine geplaatst.

Deze wordt afgetast (uitlezen door herkenningspunten te pakken op de sleutel). Wanneer de sleutel is afgetast kan de nieuwe ongeslepen sleutel in de machine worden geplaatst. Deze wordt nu automatisch geslepen.

Doordat de sleutels automatisch afgetast en geslepen worden, wordt de kans op een niet werkende sleutel geminimaliseerd.

Autosleutels met een freesbaan

Veel autosleutels zijn tegenwoordig voorzien van een freesbaan. De Futura One kan deze baan geheel uitlezen, waardoor een nieuwe sleutel erg precies gemaakt kan worden.

Wij hebben een groot assortiment autosleutels. Mocht u al elders een autosleutel gekocht hebben (bijvoorbeeld met logo van het automerk erop), dan kunnen wij deze autosleutel ook voor u slijpen.
Natuurlijk kunnen wij ook de “ouderwetse” autosleutels slijpen.
Kijk voor meer info over autosleutels op onze pagina speciaal voor autosleutels.

Fietssleutels

Schoenreparatie Harbrink heeft een ruim aanbod fietssleutels op voorraad! Een fietssleutel kan direct bijgemaakt worden.
Dit is gereed binnen enkele minuten! Wij maken maandelijks honderden fietssleutels bij, van alle merken. Ook als u een fietssleutel wil laten bijmaken van het merk AXA!

Kijk voor meer info over fietssleutels op onze pagina speciaal voor fietssleutels.
Let op(!) Wij kunnen alle fietssleutels bijmaken!

Sleutels met boring

Diverse sleutels waarbij er boringen in de sleutel zitten (ook wel “putjes” genoemd), kunnen wij bijmaken. In sommigen gevallen zijn dit certificaatsleutels. In dat geval zijn deze sleutels alleen te bestellen met een kopie van het certificaat.

Wilt u meer weten of uw sleutel bijgemaakt kan worden? Neem gerust contact op!